3x bling statement earrings

Mitä säihkeeseen tulee, olen aikamoinen harakka. Vaatteissa en välttämättä pidä isoista ja näyttävistä printeistä, mutta asusteissa saa olla säihkettä. Jos esimerkiksi luonnehtisin juhlapukeutumistani, olisi se aika yksinkertainen muuten, mutta näyttävissä koruissa tai kengissä saa olla säihkettä. Tähän harakka-geeniin on toki vaikuttanut myös aika lailla oma asuinpaikkani viimeisinä vuosina ja sanotaanko nyt näin, että ihan kaikkia korviksiani en muualla pitäisi kuin Etelä-Ranskassa ;)

Avec Sofié blog l 3 x bling statement earrings

Pikkujoulukausi alkaa lähestymään ja minulla onkin yhdet aika ihanat Suomi 100 -juhlat tiedossa Helsingissä. Ihan Saulin bileisiin en vielä tänä vuonna saanut kutsua, mutta vähintään yhtä mielettömiin juhliin olen menossa. Saulin bileet tai ei, kimalletta pitää olla korvissa.

Avec Sofié blog l 3 x bling statement earrings

Usein panostan  kenkiin tai koruihin enemmän kuin mitä esimerkiksi vaatteisiini. Yllätyksenä monille, myös häämekkoni maksoi alle 300 e. Kengät ja asusteet maksoivat hieman enemmän, joten tämä jo kertoo varsin hyvin missä minun prioriteettini ovat. Asusteissa.

Tulevia juhlia varten kaivoin laatikosta kolmet erilaiset kimaltelevat korvikset. Hillittyjä Dyberg / Kern -korvakoruja pidän tosin todella paljon myös arkena, mutta sopivat ne myös äärettömän hyvin juhlaan.

Avec Sofié blog l 3 x bling statement earrings

Disco-pallo -korvikset ovat Zarasta ja nämä ovat korvissani usein vähän rennommissa menoissa. Täytyy muuten tähän hengenvetoon sanoa, että Zaran statement-korvakoruvalikoima on yksi suosikeistani. Heillä on paljon erikoisia värejä ja muotoja, jotka sopivat ihan arkeenkin. Zaran sisko, Uterqüe, on ihan lempikauppani, mutta valitettavasti heitä ei ole Pariisissa tai Amsterdamissa. Mutta seuraavan kerran kun menette esimerkiksi Barcelonaan, kannattaa Uterqüe pitää mielessä.

Avec Sofié blog l 3 x bling statement earrings

Vähän vähemmän käyttöä, mutta sitäkin juhlallisempaa sellaista saavat Miu Miu :n klassikkokorvakorut. Nämä kyseiset korvakorut ovat olleet monesti näin talvisaikaan mallistossa ja ovat ehkä sitä merkin klassisempaa linjaa. Nämä nimenomaiset korvakorut tulevat olemaan minulla Suomi 100 -juhlissa juhlistamassa Suomen itsenäisyyttä.

Avec Sofié blog l 3 x bling statement earrings

Vaikka nyt elellään ilmojen takia sitä pimeintä aikaa, onneksi sitä valoa tulee nimenomaan eri juhlien ja tapahtumien muodossa. Ensi viikon muutto tosin pitää minut aika kiireisenä, enkä ole edes ehtinyt huomaamaan laskevia asteita tai pimeneviä päiviä. Paljon hommaa, mutta lopussa palkitaan :)

You may also like

4 Comments

 1. Minulla on vähän sama meininki eli painopiste on asusteissa. Ehdottomasti!
  Viime vuosina on alkanut bling-bling viehättää, vaikka ennen en tykännyt ollenkaan. Sitä on pikku hiljaa hiipinyt niin koruihin kuin vaatteisiin. Minulla on muuten myös nuo samat Dyrberg/Kern -korvikset ja pidän niitä myös arkena – tykkään niistä hurjasti! :)

  1. Huomenta,

   Joo, nämä korvikset ovat olleet korvissa koko syksyn (niin kuin näkyy jo blogin kuvistakin).

   Minulle kengät ovat aina olleet tosi tärkeitä ja koska pidän muuten aika pelkistetyistä jutuista, ovat korvikset myös todella tärkeä osa pukeutumistani.

   Rakastan katsella Italialaisia naisia, sillä heillä on aina värit ja asusteet hallussa. Asu on muuten aika pelkistetty, mutta korvikset saavat olla isot arkenakin :)

 2. Näyttävien korvakorujen ystävälle suosittelen tutustumaan Dori Csengerin koruihin (http://www.doricsengeri.com). Ehkä tunnetkin jo tämän israelilaisen korutaitelijan?
  Korut on tosi taidokkaasti käsin kirjailtu ja isotkin korvakorut ovat hämmästyttävän kevyet joten niitä on miellyttävä käyttää. Hintavia nämä toki ovat, joten kovin montaa paria niitä ei ehkä raaski ostaa….

  1. Heippa,

   en ollut tästä kuullutkaan – kiitos vinkistä!

   Minulla onkin painavien korujen kanssa hieman ongelmia toisen korvani kanssa, joten kiva jos korut ovat kevyitä :)

   Lueskelin taitelijasta hieman ja tottakai laadusta ja käsitysötä maksaakin enemmän :)

   Jos on parit hyvät korvikset, ei montaa paria edes tarvitse :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*