Aquazurra addiction

Olen ollut koko ikäni kenkähamsteri. En ole niinkään laukkujen perään, mutta kenkiä mallailen ja katselen taukoamatta. Muutama hutiostos on toki osunut kohdalleni vuosien saatossa, mutta tiedän nykyään kenkämakuni ja -mallini niin hyvin, että osaan aika nopeasti sanoa, että tuleeko kenkä olemaan käytössä vai pelkästään laatikossa.

Avec Sofié blog l Aquazurra addiction

Ihastelen aina huimia korkoja mutta usein olen ostanut ballerinoja mieluummin kuin korollisia kaunistuksia. Töissä en niinkään voi ballerinoja voi pitää ja sen takia korot ovatkin löytäneet vaatekaappiini. Hyvää korkokenkämerkkiä on tosin vaikea löytää ja jokainen jalka, kun on erilainen, on vaikea lukea suosituksia tai kirjoittaa niistä.

Avec Sofié blog l Aquazurra addiction

Minulla on ollut Loubutinit monen monta vuotta, mutta harmikseni ne eivät sovi minulle ollenkaan. Tunto lähtee vasemmasta jalasta puolen tunnin sisään – kuinka ihanan käytännöllistä :D. Häihimme ostin nämä Jimmy Choon avokkaat ja tykästyin merkin korkoon sekä malliin. Hillityt ja klassiset korot, jotka tulee varmasti olemaan käytössä paljon keväällä.

Avec Sofié blog l Aquazurra addiction

Avec Sofié blog l Aquazurra addiction

Nyt talvi-aleista löysin uuden merkin kenkäkaappiini, Aquazurran. Olen ihastellut merkin kenkiä ihan todella paljon, mutta jotenkin vierastanut merkkiä jostain syystä hivenen. Alejen aikaan kokeilin paria, jos toistakin ja löysin minulle sopivan lestin ja koron. Ennen olen käyttänyt korkeampia korkoja, mutta nyt olen huomannut, että 8,5cm on korkona maksimi varsinkin, jos pitää kävellä paljon ja seisoskella osa päivästä. Näiden korkojen kanssa ei tarvitse kannella vara paria paperikassissa ;)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*