Vegan restaurants in Paris

Monet terveellisen ruoan ystävät tietävät varmasti Anni Kravin? Anni oli viikonloppuna Pariisissa ja näimme lauantaina lounaan merkeissä. Kävelimme Annin kanssa Maraisiin ja hän näytti sieltä minulle muutaman suosikkinsa. Oli kiva olla jonkun muun matkassa, kun itse helposti menee aina niihin omiin lempipaikkoihin.

Avec Sofié blog l Parisian vegan restaurants

Avec Sofié blog l Parisian vegan restaurants

Tällä hetkellä tuntuu, että varsinkin Pohjoismaissa on kova vegaani- ja raakaruokabuumi meneillään. Voi tulla yllätyksenä, mutta minusta tuntuu, että Pariisissa ei käytännössä ole näitä vaihtoehtoisia ruokapaikkoja juuri ollenkaan. Niin sitä luulisi, kun on miljoonakaupunki kyseessä, mutta ei.

Avec Sofié blog l Parisian vegan restaurants

Juttelimme tästä myös Annin kanssa, sillä Annin ruokavalio on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton. Pariisissa Annin kaltaisella ruokavaliolla ollaan helposti syömättä, sillä ranskalaiset rakastavat lihaa, sokeria ja leipää. Täällä olisi todellakin parille Richard McCormickille töitä, sillä kysyntää olisi varmasti uudenlaisille ravintolakonsepteille. Aina kun ei ne tartarpihvit tai purilaiset maistu.

Avec Sofié blog l Parisian vegan restaurants

Kävimme Annin kanssa Café Pinsonissa, joka löytyy osoitteesta 58 Rue du Faubourg Poissonnière. Tunnelmaltaan Pinson on todella rento ja muutenkin kivan kotoisia. Ruokalista on hyvin vegaaninen joten Annikin sai mahan täyteen. Tykkään todella paljon purjosta, joten lautaselta löytyi vihreä lempparini. Anni söi chia-vanukkaan kultaisen maidon kera.

Avec Sofié blog l Parisian vegan restaurants

Avec Sofié blog l Parisian vegan restaurants

Ihan kivenheitonpäässä Pinsonista löytyy Annin suosikkiravintola, Wild and the Moon. En ollut sielläkään aiemmin käynyt, vaikka useasti olen kävellyt ohi. Ravintola oli lauantaina tupaten täynnä, mutta ehkä ens viikonloppuna pääsen herkuttelemaan. Wild and the Moon näytti todella ihanalle paikalle ja ruoat mitä herkullisimmille, joten jos vegaaniherkkuja kaipaa, suosittelen käväisemään lounaalla.

You may also like

4 Comments

 1. pohjoismaalaiset ovat tunnetusti rationaalisia kuluttajia (ainakin osa) siksi olenkin iloinen vallitsevasta vegaani trendistä, nyt jos joskus pitäisi miettiä omia ruoka- ja kulutustottumuksia ja minkälaiset vaikutukset niillä on maapallolle.
  perhekeskeisille ranskalaisille voisinkin siis kertoa että omat valinnat vaikuttavat tulevien sukupolvien ja näin ollen myös omien lapsien tulevaan elämään, tämän luulisi olevan sopiva potku persuksiin.

  1. Heippa,

   niin ja meille on eläintenoikeudet ehkä jossain määrin tärkeämpiä mitä ranskalaisille. Ranskikset eivät vain ole oikein valmiita muutokselle ja se näkyy ihan jo ruokatottumuksissa.

 2. Kiitos vinkeistä, täytyy pistää itselleni muistiin! :) Ja Annin menestystä on ollut niin hienoa seurata. Siellä me joskus Turussa Hirvensalon rampeilla syötiin ihan perus Pappagalloa suoraan purkista ;D

  1. Heippa Erica,

   Suosittelen! Annin menestystä on nimenomaan ollut upea seurata!

   Hih, niin ajattele. Joskus voidaan ajatella että silloin joskus me syötiin ihan normaalia vehnäleipää :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*