Sisustuskärpänen ja remonttihyttynen

Samalla kun odottelen keittiöremontin valmistumista (kyllä, se oikeasti tapahtuu ihan pian), on minuun iskenyt jonkinmoinen sisustuskärpänen taas kerran. Iltaisin ennen nukkumaan menoa ahmin sisustuslehtiä ja –sivustoja inspiraatiota hakiessani. Toivon, että pian saisin kunnon kotiprojektin hyppysiini, jotta saisin nämä inspiraatiot taas toteutettua.

En tiedä onko se tämä syksy vai mikä, kun alkaa tummemmat värisävyt olla niin kovasti mielessä. Olen yleisesti ottaen vain valkoisen ystävä, mutta viime aikoina minua on alkanut ihan hirmuisesti miellyttämään taas korostevärit varsinkin seinissä. Kun näin tämän tummanharmaan makuuhuoneen seinän, niin mielessä kävi ajatus, että tuollaisen haluan seuraavaan kotiini.

asunto1

Toinen asia mikä on ollut jo kauan agendalla, on iso kultainen peili. Monta on kävellyt varsinkin Pariisissa vastaan, mutta kun meillä ei ole siellä tilaa sellaiselle ja etelän kodin tyyli on kertakaikkisen moderni, niin sinne se ei oikein sovi. Kuvan makuuhuone näyttää kerrassaan kivan rennon rosoiselta ja juuri sellaiselta jossa minä haluaisin nukkua ja olla. Seuraavan kodin ensimmäinen ostos tuleekin varmasti olemaan kultainen peili ja sellaisen löydän varmasti Pariisin Marché aux Puces:sta.

asunto2

En ole kovastikaan aiemmin sekoittanut uutta ja vanhaa, mutta varsinkin Ranskassa olen alkanut viehättymään ehkä enemmän rosoisuudesta ja romanttisuudesta. Kaunein omistama esineeni/huonekaluni taitaakin olla se löytämäni ja entisöimäni sohva, jonka näitte Parisian Home and Pinterest Perfect Canapè -postauksessani. Pidän yllä olevasta olohuoneesta nimenomaan sen takia, että modernin ja antiikin kontrasti elävöittää huonetta ja antaa sille ihan erilaisen fiiliksen mitä moderni sohva antaisi. Ah, en malta odottaa, että löytösohvani pääsee kauniille paikalle kultaisen peilin viereen.

asuno3

Yleensä en ihaile mitään muuta niin paljon kuin vaaleita keittiötä, mutta tykästyin tähän vähän jopa askeettiseen keittiöön ihan äärimmäisen paljon. Jos olisi paljon tilaa ja seiniä ei tarvitsisi täytellä astiakaapeilla, olisi unelmakeittiöni varmaankin jotain tällaista. Pidin myös industrial-henkisestä valaisimesta ja sopisivat ne omat Thonet-tuolini myös seuraavaan keittiööni.

Remontista puheen ollen.. Menen etelän kotiin viikonlopuksi laittamaan kaiken kuntoon remonttia varten, sillä se mainitsemani keittiöremontti on alkamassa ihan pian. Samalla kun keittiö rempataan, maalataan kotimme myös ulkoa sekä laitetaan portit ja aidat direktiivien mukaisiksi ;). Remppahommia ja muutenkin etelän meininkiä, voitte seurailla Snapchatissani (Avec Sofié) sekä Instagramissani.

Pictures: Entrance Makleri

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*