Welcome home, my new little Gucci Soho Disco

Monesti blogeissa jaetaan vain lukijoille vinkkejä, mutta olen itse niin äärettömän onnellinen teistä, sillä te olette inspiroineet ja jakaneet mielipiteitänne minulle niin monesti. Viimeksi reilu viikko sitten mietiskelin kahden laukun välillä ja te annoitte pisteet Guccille YSL:n sijaan.

Avec Sofié blog l Gucci Soho Disco bag

Niin kuin aiemmassa postauksessa kerroin, en ole koskaan ollut mikään Gucci girl. En koe olevani oikein minkään merkin suhteen uskollinen, mutta YSL on jollain tasolla minun suosikkini. Sen takia, olin jo kääntymässä enemmän sen puoleen kuin Guccin. Mutta toisin kävi, kiitos teidän.

Avec Sofié blog l Gucci Soho Disco bag

Olin myös värien kanssa vähän epäröivä, mutta samppanjan sijaan ostin mustan. Tiedän, että postauksessa toivoin muuta, mutta olin nyt ehkä vähän tylsä, kun mietin laukkua talvitakkien kautta. Jos olisi kesä, niin tiedän, että olisin ostanut samppanjan. Beigeä en olisi voinut kuvitellakaan, sillä se näytti ihan kellertävältä ihoani vasten. Unelmissani olisin nimenomaan halunnut sen, mutta beige ei vain sovi ihonsävyyni, sillä ihoni taittaa punertavaan oliivin sijaan.

Avec Sofié blog l Gucci Soho Disco bag

Olen laukkuuni ihan äärettömän tyytyväinen. Te myös ylistitte sen pehmoista nahkaa ja yhdyn teidän sanoihin. Nahka on TODELLAKIN pehmeää ja laukku käytännöllisempi mitä YSL:n vastaava. Sohoon mahtuu kätevästi Olympukseni ja kaikki muut välttämättömät ja YSL:n vastaavaan valitettavasti ei kaikki olisi mahtunut. Kannan kameraani aina mukanani, joten olen onnellinen jos minun ei tarvitse kantaa kahta laukkua mukanani.

Avec Sofié blog l Gucci Soho Disco bag

Guccin myyjätär osasi myös kertoa, että hän oli kuullut viime viikolla Firenzessä koulutuksessa, että laukun tekeminen lopetetaan tämän vuoden jälkeen. En tiedä oliko kyseessä myyntipuhe vai mikä, mutta lauseen jälkeen en voinut sanoa muuta kuin ”sold”, heh. Gucci ilmeisesti yrittää nostaa uuden mallinsa, Marmontin, niin sanotulle jalustalle ja sen takia Sohon pitää väistyä. Mallailin myös Marmontia olalleni, mutta se ei näyttänyt ollenkaan minulta. Pidän selkeästä ja yksinkertaisesta Sohostani jossa ei ole liian isoja metallisia yksityiskohtia. Soho vain sopii minulle paremmin.

Avec Sofié blog l Gucci Soho Disco bag

Yksi asia mikä minusta tekee tästä laukusta myös kivan, on sen hintapointti. Sitä ei ole vedetty ihan tappiin ja minusta laukun hinta on todella kohtuullinen ollessaan tuon kokoinen ja merkkilaukku. Ymmärrän toki miksi merkkilaukuista joutuu maksamaan, mutta en ainakaan itse haluaisi maksaa kovinkaan paljoa enempää tuonkokoisesta laukusta. Täältä löytyy siis todella onnellinen laukunomistaja – kiitos!

 

You may also like

9 Comments

 1. Jes! Ihan loistava ostos :) Ja musta on aina musta, eli nappiin meni sekin ;)
  Voi kamala, meinaavat lopettaa! Iskee se hulluus, että “tarttisko kuitenkin ostaa vielä toisessa värissä kun saa”, mutta onneksi kivoja mustia laukkuja löytyy myös monelta muulta merkiltä :) Tää Soho on vaan ylittänyt ihan jokaisen odotuksen positiivisesti ja se nahka, se vaan on ihan mieletöntä.

  1. Hih, ehkä neidin IG feedillä ja muutamalla kehoituksella oli osansa ;)

   Siis niin se Guccin myyjä kertoi. En tiedä oliko kyseessä pelottelu ja “päätä jo ja osta nyt se laukku” -tyyppinen myyntistrategia, mutta ainakin se toimi ;)

   Niin on. Siis olin niin happy tästä laukusta – kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*