Miten hoidan ihoani (+lukijakilpailu)

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’NiveaCremeCare’ title=’Miten hoidan ihoani (+lukijakilpailu)’]

Olen se tyyppi, joka kulkee ovesta ulos ilman meikkiä ja samalla se tyyppi joka ei mene koskaan nukkumaan ilman kasvojen puhdistusta ja kunnon seerumi- ja voidekerrosta. Olen sen useampaan kertaan maininnut ja ihoanalyysin tulokset jakanut, että ihoni on todella kuiva ja vaatisi varmasti vielä paljon enemmän hoitoa mitä se nyt saa. Uskon tosin, että meikittömyys ja ihon ravitseminen ovat auttaneet ihoani pysymään kuulaana ja suhteellisen nuorekkaana. Indiedaysin, Blogiringin ja Nivean kampanjan myötä pääsin testailemaan Nivean Creme Care –tuotesarjaa ja kertomaan omista ihonhoitotottumuksistani.

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Muistan kun äitini ei antanut teini-Sohvin käyttää puuteria tai meikkivoidetta. Ne olisivat tukkineet kuulemma ihohuokoseni. Jos tämä äidin väite pitää paikkansa, olen todella kiitollinen siitä etten ole käyttänyt puuteria, sillä ihoni on pysynyt hyvässä kunnossa. Toki siihen vaikuttaa myös se, että olen varjellut ihoani auringolta korkein suojakertoimin sekä ravinnut sitä erilaisin voitein, öljyin ja seerumein.

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Meillä suomalaisilla on minusta yleisesti ottaen suhteellisen hyvät ihot eikä kasvomme näytä ehkä samalla tavalla väsyneiltä mitä ehkä Keski-Euroopassa. Monesti ihmiset esimerkiksi Ranskassa eivät meinaa uskoa, että olen (jo) 31, sillä kasvojeni iho on kuulemma niin kuultava eikä väsyneen näköinen. Itse kyllä välillä kauhistun, kun katson peiliin, mutta ymmärrän myös Etelä-Eurooppalaisten sanat. Talvella on varmasti suojaava vaikutus meillä pohjolassa sekä jollakin lailla seesteisempi elämänrytmi näkyy varmasti myös suomalaisten kasvoilta.

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Yksi oma suosikkini Nivean tuotteista on ollut Nivea Creme Care Facial Cleanising Cream (n.5€/kpl). Sain tuotteet jo heinäkuun puolella ja olen tykästynyt puhdistusvoiteen koostumukseen, sillä se sopii erinomaisesti kuivalle iholleni. Kesällä ihoni oli varsinkin vähän kuivempi ja tarvitsi auringossa oleilun jälkeen pehmeää hoitoa, joten puhdistaminen voidemaisella putsarilla teki kuivalle hipiälle hyvää. Ihon pinta ei jää pelkästään puhtaaksi, vaan se jää myös ihanan pehmeäksi puhdistuksen jälkeen. Varsinkin näin syksyllä ja talven tullessa, tarvitsee ihoni ravitsevampaa hoitoa.

 

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Toinen Nivean puhdistustuotteista, Nivea Creme Care Cleanising Milk (n.5€/kpl), on puhdistusaineista kevyempi versio. Itselläni kun on kuiva iho, tämä tuote ei ehkä ole paras vaihtoehto. Pitää kuunnella omaa ihoaan ja hoitaa sitä niin kuin se kertoo. Uskon, että tämä putsari on nimenomaan ehkä enemmän normaalille tai sellaiselle iholle, joka ei vaadi niin paljoa kosteutusta.

Neljäs suosikkituotteeni ja jota ilman en voisi olla, ovat Nivean Creme Care Facial Wipes –puhdistusliinat (n.5€/kpl). Puhdistuspyyhkeet ovat kuuluneet puhdistusrutiineihini jo vuosia ja niillä saan viimeisetkin meikinrippeet pois kasvoiltani. En voisi olla ilman puhdistusliinoja ja kesäkuumalla niitä tuli varsinkin käytettyä koko ajan, kun nihkeä iho keräsi kaiken pölyn ja lian itseensä. Nivean puhdistusliinat ovat aika isokokoisia, joten yhdellä liinalla puhdistat myös kaulan ja dekolteen.

 

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Viides suosikkini testaamistani tuotteista oli Nivea Skin Refining Scrub –kuorintageeli.  Kuorin kasvoni yleisesti ottaen noin kerran viikossa. Joskus harvemmin, mutta yleisesti teen kaikki kauneudenhoitoon liittyvät isommat operaatiot kerran viikossa ja yleensä sunnuntaisin on enemmän aikaa hemmotella itseään. Nivean Skin Refining Scrub –kuorintageeli pitää huolen ihon kosteustasapainosta ja jättää ihon ihanan raikkaan näköiseksi. Tuotetta suositellaan käytettävän kaksi tai kolme kertaa viikossa, mutta oma ihoni on todella tyytyväinen, vaikka kuorintakertoja on vain yksi.

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Puhdistuksen ja kuorinnan ohella, teen myös naamion kerran viikossa. Yleensä naamiot osuvat myös sunnuntaille, sillä silloin ei laiteta kroppaa likoon, vaan kuono kuntoon. On hassua miten kaikkien kauneusrutiinien jälkeen tulee kokonaisvaltaisesti hyvä olo kun tietää, että pitää itsestään huolta.

Avec Sofié blog l Nivea Creme Care ja ihonhoitorutiinit

Puhdistuksen lisäksi, on lepo myös iholle todella tärkeää. Yritän nukkua kahdeksan tuntia yössä sekä pitää lauantain yleensä päivänä, jolloin en istu näytön edessä. Uskon nimittäin, että jatkuva tietokoneen valo ei tee iholle ollenkaan hyvää. Puhdistuksen ohella on toki kosteutus tärkeää, ja itseltäni löytyy paljon erilaisia öljyjä ja seerumeita. Yhteistyön myötä sain myös kokeiluun Nivean Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumin, joka on kuin minulle tehty. Seerumi on ihon tehokosteuttaja ryppyjä vastaan. Näin kesän jälkeen auringon polttama iho tarvitsee nimenomaan kosteutta ja kunnon hoitoa. Suosittelen lämpimästi tätä seerumia. Sitä ei ole myöskään hinnalla pilattu, sillä tehokosteuttaja maksaa n.16€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lukijakilpailu:

Yhteistyöhön liittyy myös lukijakilpailu ja kaikkien postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan 5 kpl Nivean tuotepaketteja. Kerro kommentissasi mitä näistä tuotteista haluaisit kokeilla, tai vastaavasti onko näistä tuotteista jokin jo suosikkisi. Jätä kommenttisi viimeistään maanantaina 19.9. klo:20 mennessä. Kilpailun säännöt löytyvät täältä. Olettehan muuten tietoisia Nivean tyytyväisyystaakuusta? Sillä kaikilla 15.8.-30.11.2016 välisenä aikana ostetuilla Nivean kasvojenpuhdistustuotteilla on tyytyväisyystakuu!

You may also like

108 Comments

 1. Nivea on hyvä perustuote. On ollut käytössä useampiakin tuotteita. Puhdistusliinoja en ole vielä kokeillut ja ne kyllä kiinnostaisivat!

 2. Puhdistusmaitoa ja puhdistusliinoja lukuunottamatta nämä Nivean tuotteet ovat mulle vieraita. Olen näiden asioiden kanssa muutenkin vähän myöhäisherännäinen, reilusti päälle nelikymppisenä en vielä ole koskaan kokeillut naamiota tai seerumeita… Oliskohan jo aika?

 3. Onpas kiva kilpailu ja samalla kiitokset ihanasta ja maanläheisestä blogista :) Seerumi on ollut hankintalistalla jo pitkään, mutta on jäänyt ostamatta. Mielelläni testaisin, olisiko tällä vaikutusta vauvavuoden väsyttämään nassuun :D

 4. Osallistun arvontaan, minulla on jo käytössä Nivean kuorintageeli ja se sopii minulle, kuorin kasvot ja kaulan kerran viikossa.

 5. Sattuipa mukavasti, että halpa Nivea sarja pääsi blogiesittelyyn. Käytän jatkuvasti Nivean tuotteita, ja ihoni on hyvässä kunnossa. Äitini käytti niitä myös ja ihailin aina hänen ihoaan. Puhdistusmaitoa käytän päivittäin, mutta liinat voisivat olla matkoilla mukavia. Päivävoiteissa olen ilokseni huomannut olevan 30 suojakertoimen, mikä on tärkeä seikka, koska minulla on todettu aurinkokeratoosi. Ihon suojaaminen auringolta olisi kaikille tärkeää. Joten olen ilolla mukana arvonnassa.

 6. Tehokosteuttava seerumi menee varmaan kokeiluun. Oma ihoni on pintakuiva sekaiho ja aivan todella vaikea hoidettava. Olen jo luopunut toivosta ihoni suhteen, mutta ainahan sitä voi (taas) kokeilla jotain uutta.

 7. Hei, Nivean (nostalginen) perusvoiderasia löytyy kotoa. Kokemusta on myös yövoiteesta. Seuravana otan kokeiluun kosteuttava seerumin

 8. kiva postaus ku eilen just suunnittelin et tänään on itsensähuoltamispäivä ku on vapaapäivä…. Puhdistusliinat ois varmaan käteviä :)

 9. Nuo puhdistuspyyhkeet kiinnostaisi, en sellaisia itse käytä niin olisi kiva saada kokeiluun. Etenkin kaikkia reissuja ajatellen voisivat olla kätevät!

 10. Nivea creme care facial cleansing cream kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta.
  Myös Nivea creme care facial wipes -puhdistusliinoja pitää kokeilla.

  Nämä menee kokeiluun vaikka arpaonni ei suosisi :)

  Nivea skin refining scrub kuorintageeli onkin vanha tuttu.

 11. Puhdistusliinat ja seerumi kiinnostavat kovasti. Seerumeina olen käyttänyt Elisabeth Ardenia, Dioria ja Estee Lauderia ja joka kerta kassalla maksaessani miettinyt, että olisiko joku edullisempi brändi yhtä hyvä.. Nyt pääsee Nivea kokeiluun. Kiitos tästä postauksesta.

 12. Kuorintageeli kiinnostaisi minua, kuorintaa en muista tehdä säännöllisesti. Nivean seerumia olen testannut ja todennut oikein hyväksi, samoin puhdistusmaito. Mukavaa tosiaan, että kirjoitat Niveasta, joka sopii kaikkien kukkarolle!

 13. Haluaisin ehdottomasti testatata tuota kuorinta-ainetta, ihoni on tällä hetkellä tukkoinen ja rakeinen kuorinta tekisi sille todella hyvää. Kuorinta onkin päässyt omista varastoista loppumaan joten uusi pääsisi heti testaukseen. Ehdottomia lemppareita noi puhdistusliinat, väsyneen illan pelastus ja muutenkin loistava tuote meikknpoiston viimeistelyyn. Matkoilla niin jees.

 14. Puhdistuspyyhkeet ovat tuttuja ja erittäin hyviksi havaittuja. Koko kropan rasvaukseen kotona on tällä hetkellä isohko peltinen tönikkä sitä jo lapsuudesta tuttua silkinpehmoista perusvoidetta. Seerumit ja naamiot kiinnostavat eniten, sillä niitä ei arjessa tule kokeiltua eikä kauppakiireissä ihasteltua.

 15. Tuota kuorintavoidetta haluaisin koittaa. Olen myös näitä kuivaihoisia. Olen ihan samaa mieltä, että kylmillä talvilla on jotain vaikutusta suomalaisten hyvää ihoon. Ja sillä myös, että arska ei paista koko vuotta.

 16. Nivealta tällähetkellä käytössä vartalovoide, joka loistotuote. Olisi kiva koukuttua myös noihin Nivean kasvotuotteisiin, siispä arvonnassa mukana.

 17. Haluaisin kokeilla tuota kuorintaa. Olen hirveän laiska kuorimaan ihoani, vaikka se tekisi ehdottomasti hyvää enkä myöskään ole löytänyt vielä hyvää kuorintaa kasvoille.

 18. Seerumia kokeilisin ehdottomasti, sekä myös kuorintavoidetta. Nivean tuotteet ovat minulle jossain määrin tuttuja, etenkin puhdistusgeelit, mutta seerumia tai kuorinta-aineita en ole aiemmin testannut. Niven tuotteissa on loistava hinta-laatusuhde!

 19. Seerumi kuulosti oikein hyvältä ja tarpeelliselta omalle iholleni, myös kuorintaa ja naamioita olisi mukava kokeilla. Puhdistusmaito on nuoruudesta tuttu ja seuraavaksi sen taidankin taas kaupasta hankkia.

 20. Cleansing cream on nyt ollut itsellänikin kesästä asti käytössä ja olen kyllä oikein tyytyväinen tuotteeseen! Lisäksi seerumi kuulostaa hyvältä ja sitä täytyy ehdottomasti seuraavaksi koittaa.

 21. Cleansing cream on nyt ollut itsellänikin kesästä asti käytössä ja olen kyllä oikein tyytyväinen tuotteeseen! Lisäksi seerumi kuulostaa hyvältä ja sitä täytyy seuraavaksi koittaa.

 22. Puhdistusliinat olisivat oiva apu matkalaukkuelämääni ajatellen. Putilot ja purkit vievät tilaa ja painavat melkoisesti. Muutenkin Nivean tuotteisiin olen ollut tyytyväinen käytössä. Toivotaan, että onni olisi puolellani tällä kertaa! :)

 23. Nivea Skin Refining Scrub –kuorintageeliä kokeilisin mielelläni, koska edellisestä kerrasta on jo pitkä aika. Olen huomannut saman maailmalla asuessani: suomalaiset kasvot pysyvät nuorina!

 24. Heipsis!

  Niven tuotteet ovat kulkeneet läpi elämän ja jatkuvassa käytössä on Niven klassikko kosteusvoide. Näistä tuotteista en ole vielä testaillut mitään, mutta enemmän kun mielelläni kokeilisin. Itsellänikin kolmenkympin rajapyykki alkaa häämöttää, joten Nivean Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumi olisi mukava saada käyttöön! :)

 25. Kuorintageeli ja seerumi olis tuotteita, joita haluaisin testailla. Tulisi todella tarpeeseen, omaan myös kuivan ihon ja vaikea löytää sitä, joka sopii omalle iholle.

 26. Nivea Creme Care Facial Cleanising Cream on myös oma suosikkini. Kuiva ihoni ei kestä voimakkaita putsareita. Talvisin ihoni kuivaa entisestään, joten pian täytyy taas siirtyä entistä hellävaraisempiin tuotteisiin. Nivean tuotteet eivät ole koskaan ärsyttäneet herkkää ihoani.

 27. Puhdistusgeeli ja seerumi kiinnostaisivat kovasti! Vaikka paljon Nivean tuotteista pidänkin, ovat mainitsemasi tuotteet jääneet testaamatta. Itsekin kuivan ihon omaavana tykkään panostaa kosteuttaviin ihonhoitotuotteisiin varsinkin viileinä vuodenaikoina.

 28. Erityisesti tuo kuorintageeli on herättäny mielenkiintoa! Nivea on kumminki tunnettu ja hyvä merkki, niin myös muut vielä tuntemattomat tuotteet kiinnostaa. :-)

 29. Osaa tuotteista olen koittanut ja ehdoton suosikki on nuo puhdistusliinat! Kuinka ne helpottavatkaan elämää reissussa, urheilun yhteydessä jne. kun ei pidä läträtä veden kanssa.

 30. Ottaisiko NIvea myös kantaa kuorinta-aineessa oleviin mikromuoveihin?

  Tämä on Ylen kuningaskuluttajan sivuilta, Pesetkö kasvosi muovirakeilla? -jutusta” Mikromuovilla tarkoitetaan alle 5 mm kokoisia, joidenkin määritelmien mukaan alle 1 mm kokoisia, liukenemattomia muovihippusia. Kosmetiikkateollisuus käyttää pieniä muovirakeita mm. ihon kuorintaan tarkoitetuissa tuotteissa. Yleisin kosmetiikassa käytetty muovi on polyetyleeni, jolla voi kuorivan ominaisuuden lisäksi olla myös tuotteen viskositeettiä lisäävä vaikutus. Muovia eri muodoissa löytyy myös luomivärien, ripsivärien ja hiusgeelien ainesosista.”
  Nivean kuorinnan incissä kolmas aine on polyethylene.

  Olisi kiva jos ihmiset kosmetiikkahankinnoissaan ottaisivat myös luonnon huomioon. En halua osallistua, kiitos.

 31. Tuo puhdistusvoide kiinnostaisi. Olen hieman ehtinyt pyörittelemään noita Nivean uusittuja ihonhoitoputelleja, muttei vielä ole päätynyt ostoskoriin.

 32. Tuo Nivean kosteusvoide on NIIN klassikko tuoksunsa ja tehonsa puolesta – kaikki muut tuotteet varmasti kokeilemisen arvoisia! :)

 33. Kiva postaus! Olen jo kauan ollut Nivea-tuotteiden fani. Aurinkovoiteet ovat suosikkejani Nivean tuotteista. Kasvopyyhkeitä en olekaan vielä kokeillut. Eli testaukseen! :)

 34. Oma ihonhoitoni ei ole mistään parhaimmasta päästä. Nukkumaan en kuitenkaan meikkien kanssa mene ikinä, ja illalla vetäise yöksi paksun rasvakerroksen naamaan. Siinähän se sitten onkin. Monta kertaa olen miettinyt, että pitäisi oikeasti aloittaa se kunnon ihonhoito, koska se varmasti tulee näkymään myöhemmin.
  Esitellyistä tuotteista testaisin mieluiten seerumia, sillä minulla ei ole ikinä mitään seerumia ollut, ja talvikin on tulossa, joten extra kosteutusta tulee kasvoni jokatapauksessa tarvitsemaan.

 35. Nivean Skin Refining Scrub –kuorintageeli on ollut käytössäni sittä saakka kun olen ollut 15-vuotias. Nimensä mukaisesti raikastaa ihoa ja tekee ihosta ihanan tuntuisen, kuivattamatta ihoa. Auringossa vietetyn ajan jälkeen ihoni todellakin kaipaa kuorintaa ja tämä tuote sopii siihen loistavasti. Nivean Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation seerum kiinnostaa myös kovasti, vaikuttaa todella laadukkaalta tuotteelta.

  PS. Ihosi todella näyttää hyvä kuntoiselta Sofié!

 36. Mua houkuttaa aivan kamalasti tuo kuorintageeli, itselläni jää liian vähälle säännöllinen kuorinta ja tuo Nivean tuote näytti ihanan raikkaalta!

 37. Mun vakkarikäyttöön on päätynyt Nivean tuotteista (huuli)rasvat ja erilaiset puhdistusaineet. Oon pitkään jo tykännyt Nivean tuotteista niiden ominaistuoksun ja hinta-laatusuhteen takia. Haluaisin testata, miten tuo kuorintageeli ja puhdistusliinat toimis mun iholla!

 38. Nivean kuorinta-ainetta olen käyttänyt ja oikein hyväksi havainnut. Kasvojen hoitotuotteista en ole muita kokeillut, peruskasvovoidetta kylläkin ja vartalorasvoja totta kai! Tuo seerumi on näistä mielenkiintoisin, sitä kokeilisin mielelläni!

 39. Nivea tuotteet ovat tuttuja ja olen jo vuosia niitä käyttänyt hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Jostain syystä en ole päätynyt kokeilemaan kuitenkaan kasvojenhoito tuotteita. Etenkin hyvä kuorintavoide on hakusessa :)

 40. Nivean tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde. Vartalovoiteet ovat erityisiä suosikkejani. Haluaisin kokeilla tuota Nivea Creme Care Facial Cleanising Creamia. :)

 41. Mitä arvelet kävisikö yli 60:selle ? Jos olisit kuullut käyttökokemuksia se vasta olisi huikeeta.
  Haluaisin kokeilla kaikkia niitä tuotteita ja jos joitakin niistä löytyisi tuoksuttomina niin olisi ihan jees, vaikka niin ihanalta ne tuoksuukin niin mieheni on tuoksuallergikko.
  Vielä siitä tietsikan valosta niin tosiaan käyttäjää ympäröi sähkökenttä kannattaa googlettaa, ruotsissa esim. ohjeistetaan että raskaana olevien naisten
  ei suositella käyttävän koko päivää tietsikkaa ja tunnetustihan he ovat heh AINA meitä edistyneempiä.
  Toivottavasti onni suosii rohkeaa.

 42. Itselle uutena tuotteena kokeilisin mielelläni Nivean Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia. Toki paljon muitakin hyviä ja tunnettuja tuotteita.

 43. Seerumi kuulostaa kuin tehdyltä mulle! Kiitos vielä ihanasta blogista, täältä on lukemattomia kertoja löytynyt inspiraatiota niin ruokaan, shoppailuun kuin kauneudenhoitoon liittyen. :)

 44. Nivean tuotteet ovat minulle tuttuja ja hyväksi havaittuja. Etenkin tuota seerumia olisi mukava päästä testaamaan, samoin kuorintageeli vaikuttaa hyvältä. :)

 45. Moikka, kuorintavoide kiinnostaisi! Olen jo pitkään tykästynyt Cliniquen kuorintavoiteeseen ja olisi kivaa löytää edullinen mutta hyvä vaihtoehto tälle lempparille.
  Kiitos ihanasta blogistasi, Sohvi! Tätä on kiva lukea!

 46. Minullakin sunnuntai on kotispan päivä :) Käytän eniten Lumenen tuotteita, koska ovat niin hyviä juuri pohjoismaalaiselle iholle. Sen lisäksi sisältävät Pohjolan metsien aarteita, esim. marjoja. Nivean kuorintageeli kuulostaa kuitenkin ihanalta! Puhdistusliinat ovat myös tälle tuoreelle äidille tärkeitä kun ovat sekä tehokkaita että käytännöllisiä!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 47. Olen saanut/joutunut elämään atooppisen ihon kanssa koko elämäni. Vasta noin 5 vuotta sitten uskalsin vaihtaa kasvoveden ja kasvojenpuhdistusaineen apteekin tuotteista muihin tuotteisiin. Tällä hetkellä käytän Nivean puhdistusta, joten olisi ihana tutustua sen muihin tuotteisiin. Erityisesti kosteuspyyhkeet herättivät mielenkiinnon. Olen käyttänyt vain satunnaisesti matkolla, mutta että joka päivä arjessa. Pitäisi kokeilla!

 48. Talvea vasten puhdistusvoide voisi olla hyvä tuote. Olisi kosteuttava ja pehmeä. Puhdistusliinat taas pelastaisivat laukussa tai yöpöydällä. Niillä voisi putsata kasvot ennen liikuntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*