Fall wear and Chanel flats

Ennen kun päästään kunnolla Luxembourgin tunnelmiin, halusin jakaa asukuvat viime viikolta. Ilmassa on hivenen jo raikkautta, vaikka tällä viikolla asteet kipuavat vielä kolmeenkymmeneen. Olen itseasiassa jo hieman odottanut näitä viileneviä päiviä ja iltoja, kun voi pukeutua kerroksittain ja pukea ylle neuleita ja villatakkeja.

Avec Sofié blog / Fall wear and Chanel flats

 

Avec Sofié blog / Fall wear and Chanel flats

Ei nyt varmasti tarvitse paljoa miettiä minne Sohvin ylimääräiset tulot menevät, sillä on varmasti tullut selväksi tämän blogihistoriani myötä, että täällä ihaillaan kenkiä ja varsinkin ballerinoja. Kenkäkokoelmani myös tarvitsi täydennystä tämän elämänmuutoksen myötä, kun sandaalit piti vaihtaa ballerinoihin tai korkkareihin. Tämä ei ollut surullinen muutos tosin.

Avec Sofié blog / Fall wear and Chanel flats

Avec Sofié blog / Fall wear and Chanel flats

Pidin uusista ballerinoistani, sillä ne ovat aika erilaiset kankaan takia. Nämä ovat ehkä hivenen jopa vanhanaikaiset, mutta yhdistämällä ne vähän rennomman asun kanssa välttää mummoefektin. Chanelin ballerinat (ja kaikki muutkin myös) ovat minulle kuin karkkeja ja olen luvannut itselleni, että kerran vuodessa saan ostaa itselleni parin Chaneleita. Näistä ja muista kengistäni pidän hyvää huolta, joten kenkäpusseissa ja -laatikoissa säilytetyt popot säilyvät vuosia. 

Avec Sofié blog / Fall wear and Chanel flats

Monesti olette kyselleet Chanelin ballerinojen koosta. Nyt näin kahden parin omistajana voin sanoa, että koko on normaali muissa malleissa, mutta tikatuissa nahkaballerinoissa jouduin ainakin itse ottamaan puoli numeroa isomman koon. Nämä kankaiset uutukaiset taas ovat normaalia kokoani.

Avec Sofié blog / Fall wear and Chanel flats

Pants / H&M

Leather jacket / Zara

Bag / Rebekka Minkoff

Flats / Chanel

You may also like

8 Comments

 1. Mitä kakkoskuva paljastaakaan! Onkohan sulla meillä jotain muutakin uutisia kuin Luxembourgiin muutto…? :)

  Ihanat ballerinat myös!

  1. Heippa,

   Instagramissa viime viikolla kuvan asiasta jaoinkin jo. Olen vain tehnyt päätöksen että tallaiset asiat mitkä ovat todella henkilökohtaisia ja käsitteleveät meitä kumpaakin, niin niitä en jaa blogissa. Olen vain vuosien saatossa oppinut että jotkut asiat on hyvä pitää vain itsellään <3

  1. Heippa,

   kiitos paljon linkistä. Pitää käydä illalla lukemassa ja saada lohtua Rivieran ikävään! Niin kova ikävä sinne tällä hetkellä!

   Ihana kuulla että pienimmät kylät nimenomaan viehättivät :)

 2. Hei!
  Onnea muuttoon!
  Olen innoissani muutostasi Luxemburgiin (suomeksi maan – ja kaupunginkin – nimi on Luxemburg eli ilman o-kirjainta), koska olen siellä itsekin asunut kuusi vuotta. Odotan siis todella postauksia ex-asuinmaasta :)

  Olen muuttanut sieltä pois useita vuosia sitten (ja vaihtanut maatakin kolme kertaa sen jälkeen :-D), joten en voi valitettavasti sinua auttaa sinne kotiutumisessa… Luxemburgin keskustassa kaupat sulkeutuvat arkisin “aikaisin”, mutta kauppakeskuksissa (esim. Kirchbergin Auchan tai Strassenin La Belle Etoile) kaupat ovat / olivat auki pidempään. Tämä siis vinkkinä siihen toisen postauksen kommenttiisi (sukkahousujen? ostamisesta).

  Postaustoive: kirjoita meille kauppakeskusten “viiniviikoista” (jos sellaisia vielä on). Eikös niiden aika ole ihan käsillä..? Harvemmin kun esim. Suomessa pääsee kauppakeskusten käytävillä maistelemaan ilmaiseksi kymmenien eri valmistajien viinejä. ;-D
  Sulhasesi saa hyvin taas täytettä viinivarastoonsa samalla!
  Ja ennen joulua samoilla mestoilla onkin/olikin sitten tarjolla maistiaisia kuohuviineistä!

  Kaikkea hyvää tähänkin elämänvaiheeseesi :)
  Ia

 3. Hei Sofié, onnittelut Luxenbourgin muuttoon!

  Ja kirjoitit nimen ranskalaisittain, kuten kuuluukin. Kàytetään Sveitsistäkin eri nimiä: Switzerland, Schweiz, Suisse, Svizzera! Kerran sain Suomesta lähetetyn kirjeen jossa luki Sveitsi – ja sekin löysi sujuvasti perille. ;) No nämä asiat lienevät pikkuseikkoja… isossa valtameressä.

  Osaat kyllä yllättää aina niin iloisesti. Ja minä jo luulin, että rantaudutte tänne Alppimaahan. :) No toisen kerran sitten. Kyllä menevän ihmisen elämään muuttoja mahtuu useamman kerran, kun ensin rohkeasti katkatkaisee napanuoran suomesta. . Jään haikailemaan uusia postauksia. Harmi että ehdimme käymään Saksan puolelta vain kerran pikaisesti, mutta mieleen jäi silti maasta hyvä tunnelma ja energiat. (Ja hankit nyt sen bemarin koska kuuleman sielläkin autoja vaihdetaan yhtä tiheästi.) :D Onnea ja kaikkea hyvää tähän elämänvaiheeseen! – Aiheen asuvalinta ja kengät ovat myös upeat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*