Epäsuosittuja mielipiteitä

Yksi suomalaisista blogisuosikeistani on ehdottomasti Noora&Noora. Noorissa on särmää ja heidän mielipiteitään on kiva lukea jo podeja kuunnella. Monesti blogit saattavat jäädä vähä persoonattomiksi, mutta Noorien ei. Blogissa on kaksi hyvin etevää ja kielellisesti lahjakasta naista.

Noora K:n olen tuntenut jo muutaman vuoden ja hän kirjoitti muutama päivä sitten postauksen, Epäsuosittuja Mielipiteitä. Noora oli saanut idean entiseltä työkaveriltaan ja minäpä kopioin tämän postauksen idean häneltä. Kiitos inspiksestä ja sori kopioimisesta.

paris9

Pariisi ei ole kiva kaupunki. Viikonloppulomalla joo, mutta ei ne kauniit talot paljoa lämmitä, kun ikkunoista tuulee sisään ja saastepilvet ovat joskus samalla tasolla kun Shanghaissa. Jos joku jaksaa ja viitsii etsiä, niin blogissa on kirjoitettu ehkä vuonna 2010, että Pariisiin en tule ikinä muuttamaan. Oh well.

Uskon, että ihmiset jotka eivät osaa nauttia ruoasta, eivät osaa nauttia muistakaan elämän osa-alueista. You know.

Desktop13

En pidä autoista. En tiedä mistä se johtuu, mutta autot ovat minusta turhia, jos julkinen liikenne mahdollistaa liikkumisen. Kun minulla oli autoetu töistä, otin edun rahana ja käytin mieluummin bussia. Nytkään meillä ei ole autoa, vaan käytämme joko sähköautoa tai pakon tullen vuokraamme auton pidemmäksi aikaa.

Birckestockit ovat nyt kovasti näkyvillä joka paikassa, mutta ne eivät ole kauniit. Tiedän, että ne ovat varmasti hyvät jalassa, mutta on sitä kauniimpiakin terveyskenkiä. Kokeilkaa Wonderseja.

Avec Sofié blog l Muutama epäsuosittu mielipide

Lentokonematkustaminen ei ole lempipuuhaani. Pelkään lentämistä ja lentokoneet ovat niin likaisia. Nooran sanoja lainatakseni, kaikki kostea mitä on lattialla, ei ole vettä. Yhh.

Luotan enemmän Instagramissa näkemiini kuviin ravintoloista, kun virallisiin ravintolasuosituksiin.

Avec Sofié blog l Muutama epäsuosittu mielipide

Tunnustan ostavani joitakin tuotteita vain paketin ulkonäön perusteella, vaikka joissakin tapauksissa sisältö voisi olla parempi kilpailevassa tuotteessa.

Komppaan tässä Annaa. Minäkin suosin enemmän ketjuliikkeiden vaatteita kuin suomalaisten suunnittelijoiden. Tähän toki vaikuttaa, että en asu Suomessa, mutta myös se että en pidä neliön mallisista vaatteista. Ostaisin, jos muotokieli olisi erilainen.

Avec Sofié blog l Muutama epäsuosittu mielipide

Haaveilen all inclusive –lomasta. Tiedän, so boring.

Voisin elää ilman jäätelöä.

En pidä kissoista. Ne ovat niin arvaamattomia.

Avec Sofié blog l Muutama epäsuosittu mielipide

En seuraa kuninkaallisia.

Purkkitonnikala on joskus ihan älyttömän hyvänmakuista.

Lidl on masentava kauppa. Kenellä tulee siellä edes nälkä?

Recently Updated224

Rakastan silmälaseja. Jos se olisi mahdollista, niin minulla olisi varmasti kaapillinen erilaisia silmälaseja fiiliksen ja asun mukaan.

Julkisissa paikoissa pussailu on ok. Jos tekee mieli pussailla, niin pussaa sitten. Kerran kun sain get a room –kommentin, niin vastasin että olen juuri tilaamassa taksia. Ei aina tarvitse olla niin nihkeenä. Spread the love people!

Avec Sofié blog l Muutama epäsuosittu mielipide

Pidän arvokkaiden lahjojen ostamisesta. Olen suhteellisen säästeliäs muuten, mutta rakkaimpiani hemmottelen kivoilla paketeilla. Käytän rahani yleensä muihin enkä itseeni.

0% juusto tai jogurtti maistuu styroksilta. Ranskassa ihmisiä katsotaan kieroon jos joku kysyy rasvatonta vaihtoehtoa. Relaa. Jostain sitä rasvaa pitää saada.

Mitäs piditte? Herääkö mielipiteitä? Myös niitä epäsopivia voi jättää ;)

Ps.Kuvat ovat vuosien takaa :)

You may also like

51 Comments

 1. Erittäin hyviä pointteja, luin Noora&Noorankin blogista samaisen jutun ja mietin, että mahtavaa :) Monesti asioita ei (uskalleta) sanoa ääneen, etenkin, jos oma mielipide poikkeaa valtaväestöstä, mutta kummasti sitä sitten löytyy kanssasisaria, kun avaakin suunsa ;) Tässäkin oli monia asioita, joista olen todella samaa mieltä, vaikka ilman jäätelöä tuskin pystyisin elämään ;)

  1. Heippa,

   ihanaa, että pidit. Niin, varsinkin oma blogini on jopa omasta mielestäni niin pitkästyttävän tylsä kun en jostain syystä uskalla täällä ihan hirmuisen avoimesti kirjoittaa enää. En kovinkaan montaa blogia itseasiassa edes lue jossa ihmisen persoona ei pääse näkyviin. Mietinkin, että miksi edes itse kirjoitan sitten niin pintablogia? :D

   No nämä ovat harmittomia mielipiteitä ja voin sanoa nämä missä tilanteessa tahansa suullisesti, niin miksi en voisi näitä myös kirjoittaa :)

   Inhoan kylmää yli kaiken. Suutun silmittömästi jos joku tuuppaa minut veteen. Sama on jäätelön kanssa, en voi syödä sitä kuin harvoin.

 2. Ha, jes, hyvä Sohvi! :D

  Ihan ensin, kiitos kauniista sanoistasi ja ei todellakaan sori, näitä on älyttömän hauskaa lukea muiltakin. Kopiointi on enemmän kuin ok silloin kun muistaa mainita alkuperäisen lähteen.

  Mäkin ostan muuten paljo ketjuliikkeistä ja todellakin ostan monesti jotain pakkauksen perusteella. Vastaavasti olen joskus anno domini jättänyt menemättä asuntonäyttöön, vaikka Stadissa hyvät vuokaryksiöt olivat kiven alla. Talo oli niin ruma, etten vain voinut mennä sinne sisään. :D

  Kissat voivat olla ihan söpöjä, mutta mun mielestä ne ovat jotenkin epäilyttäviä. Kun koiran nostaa syliin, niin se tulee kompaktina pakettina. Kissa venyy ihan arvaamattomasti. :D

  1. Sanat olivat sinne kyllä ihan ansaitut – lempiblogini :)

   Hahah, ymmärrän tuon asuntojutun hyvin. Asunnon ulkonäkö vaikuttaa yleiseen fiilikseen. En voisi myöskään asua 70-luvun laatikkotalossa, mieluummin romanttisessa ladossa.

   Niin ja koirat ei hyöki kynnet esillä ja pahat mielessä kohti. Kuljen joka ilta 500 rappusta ylös rannasta ja reitilläni on kaksi kissaa, musta ja oranssi. Kumpikin aina yrittää hyökkiä nilkkoihini. Tämän takia kannan mukanani vesipulloa, jotta katit pysyvät poissa :D

 3. Julkisilla paikoilla pussailu, Birkenstockit, laatikkovaatteet – ihan samaa mieltä. Ja ruoasta nauttiminen, ihan ehdottomasti :) Silmälaseja ei minulla toistaiseksi ole, mutta olen varmuuden vuoksi mallaillut lukuisia ;)

  1. Julkisilla paikoilla pussailu ja hempeily on siveyden rajoissa enemmän kuin sallittu. Tulee niin hyvä mieli kun näkee pariskuntia pussailemassa <3

   Entinen poikaystäväni sanoi minulle kerran että näytän muumilta kun kokeilin COS:lla laatiokkoa päälleni.. Se oli sitten siinä se laatikkomekkoilu. Suomalaiset eivät vain valitettavasti ole siroja, jotta kaapumaiset vaatteet imartelisivat. Ja minulla kun on peppua ja rintaa vähän enemmän, niin näytän auttamatta pallolta, jos en korosta vyötäröäni :)

 4. Mä olen monessa asiassa samaa mieltä. Paitsi Lidlistä – se on mun suosikkikauppojani! :-) Minäkin näytän paljon paremmalta lasit päässä, lentäminen on tylsää, nolla % rasvaa tarkoittaa että se poistettu rasva on korvattu jollain. Yleensä sokerilla tai vedellä.

  Mä sain taannoin palautetta siitä kun sanoin etten ymmärrä mokkapalojen suosiota – tylsin leivonnainen ikinä. Leivonnaisten marie – keksi. Epäsuosittu on ollut myös mielipiteeni siitä että sushi on epäilyttävää ruokaa. Oh well.

  1. Lidl? Miksi? Olen varmaan käynyt siellä kolme kertaa ja nähnyt salaatteja lattialla ja nakkeja suolavesissä lasipurkeissa. On tullut ahdistunut olo.

   Niin, varsinkin jenkeissä. 0% fat 100% sugar. Poikaystäväni oli juuri kaksi viikkoa jenkeissä ja hän ei ole voinut syödä koko reissulla kunnolla kun kana maistuu antibiootilta ja jogurtti sokerilta.

   Leivonnaisten Marie-keksi <3 Paras kommentti! No itse tykkään mokkiksista, mutta teenkin kuorrutteen kahdesti :D

   1. Lidlissä(kin) täytyy tartttua olennaiseen – sieltä saa hyvälaatuisia tuotteita, erilaisia kuin muissa kaupoissa ja monasti vielä edullisemminkin. Ihan niinkuin Ikeassa – täytyy tietää mitä ostaa, koska kaikki ei ole hyvää ja halpaa. Kyllä mullakin kesti Lidl- protesti vuosia, mutta sittenkin huomasin erehtyneeni.

    Erikoisin viimeaikojen keskustelu aihetta liipaten oli pari viikkoa sitten ystäväni kanssa. Hänen mielestään aurinkorasvan käyttö on turhaa, rasvafirmojen propagandaa. Tämä keskustelu lähti liikkeelle kun rasvasin säääriäni autossa aurinkorasvalla. Tämä oli hänen mielestään epäsopivaa. Mä en ymmärtänyt miksi, kun tunnin ajon aikana se rasva ehtii imeytyä kunnolla. Aiemmin en ehtinyt. Nää on näitä. :-)

    1. Heippa,

     en ole enää käynyt vuosiin siellä. Ne nakit lasipurkeissa ja salaatit lattialla veivät ruokahalut. Ehkä pitäisi uskaltautua kokeilemaan uudestaan.

     Oh my! Ymmärrän että monissa tapauksissa meikkifirmat keksivät uusia juttuja, että saavat taas uusia puteleita myytyä, mutta aurinkorasva pitäisi kuulua minusta nyt jokaisen meikkipussiin. Kauhistelen jos näen lapsia ilman aurinkorasvaa. Minua luullaan itseasiassa aina paljon nuoremmaksi ja yksi syy miksi ihoni on säilynyt, on nimenomaan aurinkorasva. Jokainen tyylillään, mutta toivottavasti ystäväsi pitää edes hattua.

 5. Ihan loistavaa suun avaamista, tykkäsin jo Noorien puolella ideasta. Ois ihana jos joku haastais fb:ssä, niin voisi itsekin sanoa jotain mielipiteitä kutsuttuna
  Mun mielestä juoksujen km määrien ym jatkuva postaaminen ig:ssä ja fb:ssä on noloa. Sport trackerin suora linkkaus face bookiin, arh!, luulin aluksi että ihmiset tekivät sitä vahingossa…

  Tätibaletissa kärkitossu osuus, 10min tunnin lopulla on aivan höpöhöpöä. Tätit treenatkaa, on muitakin liikkeitä kuin nauhojen sitominen

  1. Hih, tää on tällaista leppoista avautumista :D
   Hmm. tuossahan on ideaa Annele :)

   Totta. Juoksu-Excelin täyttäminen olisi ehkä järkevämpää.

   Oi tätibaletti <3 Lopetin baletin pienenä kun minua luultiin kynityn tukkani takia pojaksi ja olin ehkä hivenen pullukassa kunnossa myös. Sittemmin menin takaisin tanssitunneille ja olen pilannut jalkani ja varpaani niinä vuosina. Nyt tosin hinku olisi takaisin tunneille :)

 6. Mahtava postaus! Blogit ovat usein täynnä sitä elämän “täydellistä” puolta, mut itse luen mielelläni tällaisia aitoja kommentteja myös. :)

  Komppaan sinua monessa asiassa. Julkisesti pussailu on todella ok! Get a room -kommentit heittäjät ovat usein vaan kateellisia. :P Itse tykkään kyllä autoilusta ja rakastan Pariisia, mutta en ole siellä asunut. Voi olla, että en haluaisikaan asua.

  1. Niin, oma blogini on välillä vähän liiankin seesteinen, että itseänikin alkaa haukotuttamaan. En tosin halua loukata ketään kommenteillani, niin pidän mölyt useasti masussani. Mutta tällaisina pieninä pisaroina on kiva antaa teille myös paloja minusta.

   Ah pussailu on parasta! Onneksi oma pussailukaverini on myös aika julkinen näissä asioissa. Muuten meillä olisi ongelma. Miksi kaiken täytyy aina tapahtua neljän seinän sisällä?

   No itse en edes muista kumpi on kaasu ja kumpi on jarru. Ymmärrän toki Pariisin tykkäilyt, mutta asuminen siellä on horroria. Ainakin minulle. Kerran maalaistyttö, aina maalaistyttö.

 7. Melkolailla samaistuttavia ajatuksia! Ennen en pitänyt julkisilla paikoilla pussailusta, mutta taisinkin vaan olla väärän miehen kanssa, hah. Ja nyt valitettavasti asun maassa jossa se on kiellettyä. Onneksi matkustellaan usein maissa, joissa se onnistuu ;)

  1. Heippa Tuuli, selkeästi väärä kumppani :D

   Oh no. Olisin varmasti putkassa koko ajan. Asutko siis Dubaissa/Emiraateissa/Qatarissa vai missä?

   Teillä harrastetaan siis pussailuturismia<3

   1. Kyllä, Dubaissa asun – valitettavasti. Haluaisin kovasti muuttaa Eurooppaan, ja Sveitsiin muutto on toivottavasti edessä. Tosin vasta aikaisintaan vuoden päästä. Sun kuvat Sveitsistä oli ihania, itsekin lomailin siellä viikon verran kesäkuussa ja muutenkin tulee tehtyä viikonloppureissuja Zürichiin. Se on kyllä ihana paikka <3

 8. Hah! Allekirjoitan lähes kaikki. Lidliä hypetän, saattaa olla masentavan näköinen, mutta sieltä tekee hyviä löytöjä ruokapuolella! Hakkaa ässät ja koot mennen tullen. Tuohon ruoasta nauttimiseen, lisäisin oman epäsopivan kommenttini että sama pätee musiikissa. Yhteen genreen rajoittuneet ovat muutenkin rajoittuneita. Ja voin myös elää ilman suklaata.

  1. Heippa Heini,

   olen käynyt Lidlissä pari kertaa ja se on vähän sellainen juttu, että että en voi ostaa lihaa huonolta näyttävältä lihatiskilta, niin sen jälkeen kun näin ne salaatit lattialla, niin en ole voinut sinne mennä. Moni kaverini käy ostamassa sieltä rahkat, mutta se ei vain ole minun paikka. Ruokaostokset ovat minulle iloisia hetkiä ja haluan tehdä ne kauniissa paikassa (torilla ja Stockalla).

   Totta. Musiikissa on sama. Oma musiikkimakuni menee niin sen fiiliksen mukaan, samoin kuin ruoka. Tänään olen kuunnellut Heli Kajoa esimerkiksi.

   Huh, en voisi elää ilman suklaata. Pienenä inhosin sitä, nykyään rakastan.

 9. Hauska postaus, vaikken ihan kaikkia allekirjoitakkaan..esim. Lidl on minusta hyvä kauppa :) All inclusivea vastustin viime tippaan, kunnes heikkona hetkenä varasin talvelle viikon luksusta valkoisella hikkarannalla..all inclusive tottakai. Uskoisin, että kiireisen syksyn ja talven jälkeen se on aika hyvä vaihtoehto. Samoin ajattelin matkatoimistojen pakettimatkoista omatoiminen reissaaja kun olen. Kuinka ollakkaan viime kesänä varasin myös sellaisen ja sehän oli ihan loistava paketti. Tekee hyvää tarkastella omia mielipiteitä ja usein huomaakin että miksi ei :) Mutta epäsuositut mielipiteet..ihan loistavia postauksia eri blogeissa!

  1. Ei kaikkia tarvitsekaan. Nämä ovat mielipidejuttuja ja se kai oli tämän postauksen tarkoituskin.

   Jännää, että täällä on niin paljon Lidlin puolesta puhujia.

   Jep, all inclusive on jotenkin niin eläkeläistä. Tosin viime talven Meksikon reissun (10 pv ja 7 lentoa) jälkeen olisi maistunut se all inclusive. Taisin olla väsyneempi kun tulin takaisin.

   Matkakohteissa olen nirso. Tällainen omatoimireissailija kun olen enemmänkin. Minulla on joulun aikoihin 2 viikkoa lomaa, niin voisipa sitä sitten varatakin jonkun ihanan all iclusive eläkeläispaketin. En poistuisi pool-alueelta mihinkään :D

   Nämä ovat. Kivaa vaihtelua :)

   1. Hah, taalla ilmottautuu myos Lidl:n puolestapuhuja :D Asun Pariisissa ja kun torille ei arkena ehdi niin taytyy sanoa etta Lidl:n taso ja hinta-laatu suhde voittaa Carrefourit, Franprix ym 6-0. Haastan sua testaamaan kylmasavulohen, luonnonjugurtit, pahkinat ja juustot, nam :) Ja lompakko kiittaa. Hauskaa on etta monet hyvatuloiset ranskikset valttavat Lidlia ja ostavat kauheaa kuraa muista marketeista. Herattipa tunteita tama aihe, hih.

 10. Olen eri mieltä monesta asiasta, mutta mielestäni tämä on todella mielenkiintoinen kirjoitus! En lue blogeja sen takia, että haluaisin olla samaa mieltä kaikesta kirjoittajien kanssa, vaan koska arvostan kirjoittajien mielipiteitä ja ajatuksia. Big difference! Olemme kiinnostavia ainoastaan jos olemme rehellisiä ja uskalletaan olla jotakin mieltä asioista. On myös tärkeetä ja rohkeeta osata sanoa ettei tiedä jostain asiasta riittävästi, jotta mielipidettä voisi siitä muodostaa.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

  1. Niin, toivon jokaisen omaavan sellaisen itsetunnon että voi sanoa mielipiteensä ja ottaa palautetta myös vastaan. Eikä me kaikki olla samasta sopuliperheestä. Noora tykkää Birckeneistä, minä taasen ballerinoista. Ei se ole sen kummempaa.

   Niin, totta kai tahdikkuus pitää olla, mutta näissä mielipiteissä ei pitäisi olla mitään sellaista että jonkun pitäisi loukkaantua.

   Kiitos kun kommentoit niin ahkerasti :)

 11. Hah, pakko minunkin tulla kommentoimaan. Ja kiitos kehuista. :) Olen muutamassa jutussa ihan päinvastainen: en ikinä pussaile julkisesti ja Birkenstockit on ihan parhaat kaupunkisandaalit, kun pitää kävellä paljon. Mä en siis edes halaile julkisesti. :D

  Samojakin kyllä löytyy. Minustakin lentokoneet on ällöttäviä (ja hotellihuoneet myös, joku on nukkunut ja piereskellyt siellä vain pari tuntia ennen kuin avain annetaan seuraavalle), en pidä kissoista lainkaan, rakastan purkkitonnikalaa enkä tajua ihmisiä, jotka syövät vain elääksen. Minä elän syödäkseni. Tosin minusta löytyy myös pimeä puoli: rakastan ketsuppia ja laitan sitä kaikkiin pastoihin, jos vain suinkin kehtaan. :D

  1. Heippa ja oleppas hyvä :)

   Mitä, etkö? Toisaalta nyt kun mietin sinua, niin olet ehkä hivenen hillitympi ja tahdikkaampi mitä minä. No mä halaan sua kyllä ensi kerralla kun nähdään :DD

   Ymmärrän, että ne ovat hyvät jalassa, mutta mun jalka näyttää sellaiselta ankkajalalta ja kun ne on muutenkin niin paksut, niin näytän Birckeneissä, että mulla on koko jalka yhtä pötkylää.

   Yep, lentokoneet ja hotlat. Vaikka en nyt missään budu-hotlissa enää opiskelujen jälkeen ole ollut, kyllä mä aina katson lakanan alle. Ja siis lentokoneet on niin likaisia paikkoja. On pakko pestä käsidesillä käsiä koko ajan ja pakko päästä suihkuun heti kun tulee kotiin.

   Purkkitonnikala <3 Se on parasta. Syön sitä tänäänkin salaatissa illalla. Minun kanssa ei voi olla jos syö vain elääkseen ja jos on jollain järkyttävän tarkalla ruokavaliolla. Masennun jos katson jääkaappia ja siellä ei ole mitään kivaa tai ainakin aineksia johonkin hyvään ruokaan.

   Ah ketsuppi. Ranut tai munakas ei mene alas ilman ketsuppia :D

 12. Hei!
  Olimme pari viikkoa sitten all inclusive- lomalla Kosilla ja ei ollut yhtään tylsää. Heti kun töistä vapauduimme tällainen loma oli tosi helppo ja rentouttava aloitus koko kesälomalle. Ruoka- ja juomahuolto pelasi täydellisesti ja saimme vain nauttia olosta, auringosta ja merestä. Kaupungissa saattoi piipahtaa pyöräretkellä silloin kun huvitti. Suosittelen =).

  Tiina A.

  1. Heippa,

   tämä on kai se hetki kun on täyttänyt kolmekymmentä eikä jaksa enää ravailla paikasta toiseen, vaan haluaisi vain olla. Poikaystäväni on kunnon explooraaja ja itse kun välillä haluaisin ihan vain lomailla. Noh ensi talvena sitten.

   Kiva kuulla, että pidit :)

 13. Hitsiläinen, nämä “epäsuositut” on aina niin hauskoja :)
  Joo-o, melkein kaikesta samaa mieltä … All inClu-on kiva, tosin se kilinä ja kolina näissä ravintoloissa on oma kokemuksensa, mutta kreetalainen oli ainakin ihan laadukas. Italiassa puolihoito perhe yrityksen hotellissa, kun pastat tehdään usein senoritojen tahosta on ollut myös hyvä kokemus….lihottava, mutta hyvä :)
  Terrieri voi olla myös hieman arvaaamaton :)
  Lidl:ssä on kaikkea jänskää :)
  Sinkkuna erehdyin kerran pussailevan pariskunnan seuraksi festareille ..en menisi enää ;)

  1. Heippa,

   kiva että tykkäsit :)

   Yhdestä en tosin ihan saanut kiinni.. Kilinä ja kolina? Viittaatko alkoholitarjoiluun. Kun se on yksi mitä ehkä en haluaisi nähdä, että ihmiset tulee dokailulomalle kahdeksi viikoksi. Kun itse haluaisi nimenomaan sellaista feng shu -tunnelmaa.

   Oh mahtavaa.Pastaloma – paras loma :)

   Totta, mutta vähemmän kuin kissat.

   Pitää nyt mennä testaamaan tämä Lidl, kun te sitä niin hehkutatte. Ehkä olen vain väärässä tässä asiassa.

   Hhah :D

   1. Joo, siis tarkoitan ” kilinällä ja kolinalla ” all inclu- paikkojen meininkiä, kun turistit “hyökkää harkkujen perään” ja tiputtelee haarukoita ja veitsiä matkan varrella :) Paikka, jossa oltiin oli “alkoholiongelman” ratkaissut laimentamalla driksuja, mikä oli varmasti ihan viisastakin, runsaan auringon kanssa … mutta olut oli tietysti olutta :)

 14. Väärät mielipiteet on virkistäviä :)

  Suomalaisten suunnittelijoiden neliövaatteet, ah! Olen hiljaa mielessäni aina pohdiskellut, että mitä sillä rumuuden ja epänaisellisuuden maksimoinnilla tavoitellaan? Miksi suomalainen nainen haluaa pukeutua niin? Väärinymmärrys tasa-arvostako taustalla, että sukupuolen kätkemisen ja poistamisen kautta syntyy 100% euro naisellekin?

  Ja tietenkin julkisesti kuuluu pussailla!

  Mun epäsopivia on vaikkapa tämä otanta:

  Ihmiset, jotka hehkuttavat arvostavansa “laatua”, eivät vain omaa omaa makua, ja hankkivat siksi ns yleisesti etukäteenhyväksyttyjä merkkituotteita, eli “laadukkaita” vaatteita ja esineitä.

  Nescafen murukahvi on hyvää, voittaa useimmat hipsterkahviviritykset 6-0.

  Ruoka on hyvää ja herkullinen ruoka ehdottomasti tärkeä osa hyvää elämää, kunhan sen ruuan laittaa joku muu kuin minä. Ruokaintoilu, siis kaikki nämä viime vuosien superfoodit ja kuukauden muotiruuat ja lähiruokahurahdukset, (tai hipsterkahvihifistelyt), niitä en ymmärrä lainkaan.

  Jumpattu rusketettu supertimmi nainen on epäviehättävä. Siis sellaiset naiset mitä on kaikki liikuntaohjelmat nyt täynnänsä, kun jokaisen kuuluu harrastaa cross fitiä (vaimikäsenytoli). Nainen on kauneimmillaan kun on pikkaisen pehmeän kurvikas, tai sitten ballerinamaisen siro.

  Perfektionismi on negatiivinen ominaisuus. Se tarkoittaa ettei k.o. henkilö kykene erottamaan tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita toisistaan.

  Kotona kuuluu olla inspiroivaa, innostavaa ja kiinnostavaa, ei rauhoittavaa. Aina hymyilyttää kun suomalaiset selittävät että haluavat kodin olevan sisustukseltaan seesteinen ja rauhoittava; suurin osa suomalaisista kun nyt on jo muutenkin kuin olisi napannut yliannostuksen rauhoittavia :D

  1. Niin on ja niitä on kiva kuunnella ja lukea. Harvemmin nyt tulee myönnettyä että syö tonnikalaa, sillä sen pyynnin takia delffiinit kärsivät.

   En tiedä mistä se juontaa juurensa. Siis välillä kun näen kaupungilla neliöön pukeutuneen ihmisen niin tekisi mieli mennä sanomaan, että please, tuo vaatetyyli ei imartele sinua. Minusta muotojen kuuluu näkyä eikä ihmisten pitäisi pukea perunäsäkkejä ja maksaa niistä vielä satoja euroja. Anteeksi.

   Hih, join Suomessa ollessa myös Nescafeta ja hyvää oli :)

   Minusta nämä ruokailmiöt on taas todella kivoja. Tuo ihmisiä jollain lailla yhteen ja kiinnitetään samalla huomiota ympäristöön.

   Jep. Usein kun naisen rasvataso menee liian alas, tulee kasvoista kuivat ja sen näköiset kun käyttäisi huumeita. Ehkä se johtuu käytetyistä hormoneista tai ravintolisistä, mutta yhtäkään kaunista bikinifitness-mimmiä en ole vielä nähnyt.

   I agree. Perfektionismi on sairaus anoreksian vierellä jossa jokin tietty asia tekee ihmisestä pidättyväisen. Ja kun työelämässä varsinkin pitää osata priorisoida tai muuten mikään ei mene eteenpäin :)

 15. Nämä ovat hauskoja, itsekseni jo nyökyttelin Noorien blogissa monelle mielipiteelle :)

  Ja siis allekirjoitan niin tuon neliön mallisen suomalaissuunnittelijan vaatekappaleen, tosi mielelläni haluaisin laittaa rahani suomalaisiin luomuksiin mutta ei. Tyylini on aivan liian naisellinen ja hamstraan aina naisellisia mekkoja ulkomailta, näin se vain on.

  En edes tiennyt että julkisesti pussailua katsotaan kieroon? :D Me ollaan aina pussailtu julkisesti ja mieheni myös rakastaa yli kaiken halailua ja pussailu, vakiovirke hänen suustaan on “I want to cuddle”. <3

  Ja aivan samaa mieltä ruokapointistasi, ruoka = elämä. Rakastan ruokaa ja ruoan ympärillä on aina hyvä olla. Samaten 0% juustot ja jugurtit eivät koskaan eksy jääkaappiini. :)

  1. Heippa,

   hauskaa että pidät!

   Sama täällä. Mieluummin ostan ulkomaisia brändejä sitten kun suomalaisia neliöitä. Harmittaa vain kun ne sataset voisi laittaa suomalaisiin suunittelijoihin mieluummin kuin ulkomaisiin jos mallit olisi kohdillaan. Mietin että miksi meillä on edelleen niin paljon vaikutteita 60-luvulta. Pampulakin Suomessa ollessa kysyy, että miksi ihmeessä Suomessa myydään niin rumia vaatteita.

   No eihän se nyt ole Suomessa ollenkaan sopivaa. Ihmiset katsoo kieroon jos Stockan kellon alla hempeilee. “I want to cuddle” <3

   Poikaystäväni sanoi, että piti minusta ensitreffeistä lähtien juuri sen takia, kun nautin niin paljon ruoasta että osaisin varmasti myös nauttia muista elämän osa-alueista.

   Joskus teininä söin Kadettia. Voi kurjuus sentään :D

 16. Hahahh hyvä ja mielenkiintoinen postaus :D Monet bloggaajat on harmittavan usein juuri samaa mieltä kaikesta kaikkien muiden kanssa ja pitävät juuri samoista tyyleistä ym. Itse olen useasti ihmetellyt esimerkiksi sitä, miksi monet (bloggaajat) ostavat juuri sen saman tuhansien eurojen arvoisen merkkilaukun, kuin kaikki muutkin. Juuri se yksi ja sama laukkuko on juuri kaikkien mielestä se paras mitä sillä rahalla voi saada?

  http://www.annimarian.com

  1. Heippa,

   ihana että pidit.

   Uskon myös että monet eivät julkisesti uskalla sanoa asioita ääneen. En minäkään tänne blogiin ihan kaikkea kirjoita, mutta nämä nyt ovat harmittomia mielipiteitä. Lidl ei varmaan tämän takia halua tehdä yhteistyötä kanssani, mutta en minäkään siihen olisi suostunut, sillä olen Stocka-ihminen.

   Veikkaan, että siinä on se lumipalloefekti. Katson ainakin ulkomaisten bloggaajien ostoksia ja heidän takiaan saatan alkaa käyttämään jotakin tuotetta. Harvemmin luen enää mitään lehtiä, niin blogeista saan kaiken tiedon. Uusin Guccin laukku on tässä minusta hyvä esimerkki. Se on kaikkialla tällä hetkellä.

 17. Hauska postaus.
  Ihan ensimmäiseksi, Lidl. Tuo halpa kauppa. Mä tykkään käydä kun säästän pitkän pennin mutta mieheni lähes vihaa sitä. Sanoo ettei ole samanlainen kuin muut. No ei takuulla ole, vaan siellä pitää osata käydä.
  Mitä mä inhoan suomalaisissa on tietynlainen puhumattomuus. Jos olet ravintolassa ja saat huonoa ruokaa, ei sanota mitään. Mutta jälkikäteen jupistaan asiasta.
  Annas olla kun itse olen sellainen et jos tilaan ruokaa niin sen pitää olla just sitä. Sanon asiasta, kohteliaasti. Silti minä olen se joka aina valittaa kaikesta.
  Enkä edes ota kantaa pukeutumiseen, ei aina sitä tyylikkäintä. Ihme jos suomalaisia hieman haukutaan ulkomailla.
  Vietämme paljon aikaa suomen ulkopuolella, niin tulee katsottua asioita täällä kotimaassa monesti ulkopuolisin silmin.

  1. Hih, kiva kun tykkäsit.

   No jos mokkapala on leivosten Marie-keksi niin on Lidl sitä ruokakauppojen. En edes suostu menemään sinne. Ne muovikassitkin on niin Neuvostoliiton näköiset.

   Niin. Suomalaiset ovat mahdottoman hyviä puhumaan selän takana ja olemaan hiljaa niissä tilanteissa kun oikeasti pitäisi sanoa mielipide ja kehua toista.

   Ovat suomalaiset kyllä petranneet pukeutumisessa. Luulen, että massaketjut ovat auttaneet asiassa, sillä kivannäköiset vaatteet ovat kaikkien ulottuvissa. Mutta harmittaa, kun laitan kumminkin satoja euroja mekkoihin koko ajan, niin toivoisin niiden satasten menevän suomalaisille suunnittelijoille.

 18. Itseasiassa olisi just täydellistä jos Lidl tarjoaisi yhteistyötä tämän kirjoituksen perusteella! Sellainen “Tutustu Tarjontaan ja Ylläty Iloisesti” – visiitti. Onhan Välimäen Hansukin ollut heidän mainoksissaan!

  Ruuan täytyy kyllä olla hyvää. Mä olen monasti sanonut että syön mielummin vaikka sitten vähemmän hyvää kun ähkyyn asti huonoa ruokaa. Jos ei oo tarjolla kun kumijuustoa, niin syön sitten pelkän leivän.

  1. Totta, mietin samaa. Sillä mulla voi olla Lidlistä ihan väärät mielikuvat.

   Itseasiassa mulla meni Hansuun vähän maku kun se meni tekemään heidän kanssa yhteistyötä. Siis totta kai fyrkat pitää kaikkien tienata, mutta että yhteityöhön Lidlin kanssa. Hansu on kumminkin niin Stockmann/Kauppahalli kuin olla ja voi. Ja olisi ehkä joku Lidlin bränditiimistä voinut ehkä miettiä että yhteistyö ei ole ehkä kaikista uskottavin. Mutta kuten sanoin, jokaisen pitää tienata elantonsa. Sukulakin olisi ollut parempi.

   Tuo on niin totta. Se on joko kaikki tai ei mitään.

    1. Heippa,

     anteeksi jos loukkasin, ei ollut tarkoitus. Mun mielestä Sukula olisi ollut vain sopivampi. Hän on muutenkin vähän rennompi mitä Välimäki ja mun mielestä ollut soveliaampi tähän yhteistyöhön. Välimäki on niin Helsinki-keskeinen, Sukula on koko Suomen kokki.

 19. Tämä oli ihana postaus!

  Olen samaan mieltä purkkitonnikalasta, teen töissä usein itselleni lounaaksi salaatin, ja tonnikala on maailman helpoin lisä siihen.

  Lidlissä olen käynyt tasan kaksi kertaa. Ostettiin juhliin juomia kun tuli muka halvemmaksi. Toisella kerralla kävin palauttamassa ne tyhjät pullot. Tiedän että mulla on Lidlin kanssa ongelma jota muut ei ymmärrä. En vaan halua käyttää sitä. Enkä sitä paitsi usko että saisin sieltä kuitenkaan kaikkea mitä tarvitsen..

  1. Kiitos Tiina :)

   Niin on. Hävettää vain syödä sitä kun joillekin se on kissanruokaa ja toisille delfiinien tappaja.

   Minä ymmärrän ongelmasi Lidlin kanssa :D En voi myöskään mennä sinne, se on jollain lailla vähän niin kuin ruokakauppojen Alanya. Paras ystäväni käy sieltä ostamassa rahkoja ja en voi ymmärtää että miten joku pystyy nähdä vaivaa ja mennä sinne vain muutaman euron säästön takia :D

   1. En kestä, olen käyttänyt Lidlistä tuota samaa Alanya- vertausta!! :D :D

    Piti vielä tuohon alkuperäiseen laittaa että olen samaa mieltä tuosta ruoasta nauttimisesta. Kun ihmisen on kuitenkin pakko joka päivä syödä, niin miksi ihmeessä siitä syömisestä ei nauttisi ja näkisi hieman vaivaa raaka-aineiden ja valmistuksen suhteen? Lisäksi ulkomailla (ja miksei kotimaassaakin, vieraassa kaupungissa) olen alkanut ottaa tavaksi selvittää ruokapaikat etukäteen. Ruoka on mulle matkustellessakin tosi iso juttu, joten en vaan kestä jos menee ihan pieleen. Olimme viime vuonna Nizzassa, ja miehellä oli käsitys että Ranskassa saisi hyvää ruokaa ja etenkin entrecotea. Pettymys oli sitten suuri kun näin ei ollut. Tähän liittyen kysymys; olen siis viemässä miestäni yllätysreissulle Pariisiin, ja haluaisin kovasti löytää lihan ystävälle hyvän ruokapaikan? Osaatko suositella jotakin? Löysin sun Pariisi-vinkeistä muutaman ravintolasuosituksen, ainakin Marlon menee kokeiluun :)

    1. Etkä :D?!? Hhaha, no mutta se on sellainen :)

     Olen huonolla päällä jos en saa hyvää ruokaa. Tulen ns. paremmaksi ihmiseksi kun syön hyvin.

     Siis kaikilla on se käsitys, mutta näin kaksi vuotta täällä enemmän olleena, Ranskassa ei saa hyvää ruokaa. Täällä ei mikään ole muuttunut sitten 60-luvun. En itseasiassa ole syönyt missään näin huonoa ruokaa kuin Ranskassa. Siis edes Michelin -tähdillä varustellut ravintolat eivät ole hetkauttaneet samalla tavalla mitä muualla. Mä tosin myönnän, että mulla on tätä maata kohtaan aika suuret negat :D

     Hmm. No siis suosittelen testailemaan 1:ssä kaupunginosassa japanilaisia ja korealaisia – niistä saa hyvää safkaa. Marlon on hyvä ja käykää nyt mun kotikadulla Montroguelilla leivoksilla. Tämä on nyt todella vaikeeta, kun pää lyö pahasti nyt tyhjää.. Hmmm.

   2. Me too! Ei se parin euron säästö vaan maku ja koostumus! Lidlin rahkat ja kreikkalainen jugurtti ovat vain niin hyviä ja kermaisen paksuja <3 voittavat valiot ja muut mennen tullen. Mieheni naureskelee, kun tykkään tehdä ruokaostokseni prismassa, mutta lidlistä pitää hakea rahkat ja jugurtit, cittarista lounassalaatit ja stockalta juustot, leivät ja valmistiskin herkkurahkat :) mammalomalla ollut kai liikaa aikaa...nyt onkin hyvä palata töihin ;)

 20. Kiitos tosi kivasta postauksesta, näitä mielipiteitä on niin hauska lukea! Mä taasen rakastan laatikkomekkoja. Olen pieni ja muodokas ja en yhtään viihdy tyköistuvissa vaatteissa. Tykkään ns. graafisesta tyylistä ja naiselliset vaatteet päällä tulee liian romanttinen ja naisellinen olo, vähän kuin olisin pikkutyttö ja pukeutunut äidin vaatteisiin. :D Mun mielestäni laatikot vieläpä imartelee mua ja näytän parhaimmalta niissä (en liian kurvikkaalta tai pullukalta). Toisaalta mä en ihan aina välitä vaikken olisi asussa parhaimmillani, kunhan itse tykkään lookista (esim. pillifarkut näyttää omasta mielestäni mulla kivoilta, vaikka mulla on muodokkaat pohkeet, joku toinen varmaan nimenomaan haluaisi peittää ja häivyttää paksujen pohkeiden vaikutelmaa). :) Kiitos vielä hyvästä keskustelunavauksesta.

 21. Siis mahtavaa! Juuri näiden persoonallisempien postausten takia seuraan blogiasi. Kiitos :)

  Pakko kommentoida Lidlistä. Ennen en pitänyt siitä lainkaan, mutta poikaystäväni opetti minut käymään Lidlissä ja nykyään haenkin sieltä tiettyjä juttuja. Erityisesti kesäsesongin ulkopuolella haen sieltä perus juurekset, vihannekset ja hedelmät. Esimerkiksi appelsiinit ja pikkuavokadot ovat mielestäni siellä keskimäärin parempia kuin k- ja s-kaupoissa. Lihat, kalat ja suuren osa erikoisemmista tuotteista haen muualta. Minulla tämä jaottelu toimii, kun en kaikkea jaksaisi kerralla kuitenkaan kantaa. Toimii kun tietää mikä siellä on hyvää!

  Täällä kanssa yksi ruuasta nautiskelija, joka ei pidä autoista, laatikkomekoista eikä rasvattomista tuotteista, ja jolle jäätelö maistuu lähinnä Italian lämmössä. Sen sijaan tonnikalalle en lämpiä ihan vaan tonnikalan maun takia ja arvokkaita lahjoja pidän enemmän vaivaannuttavina, kun lahjanantaja samalla aiheuttaa lahjansaajalle paineen antaa takaisin jotain yhtä arvokasta. Toki ongelmaa ei ole, jos molemmat osapuolet ovat kalliiden lahjojen antajia. Get a room-huomiotasi myös ihmettelen, sillä itse en ainakaan moista ole kuullut, vaikka ihan avoimesti pusuttelen paikasta riippumatta kun se on niin kivaa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*