25th of december

 

Eihän minusta sitten kuulunut, mutta luulen että teilläkin on ollut siellä kaikennäköista joulupuuhastelua tehtävänä. Ollaan tällä hetkellä Kotkassa sukuloimassa ja jouluaatto sujui mukavissa merkeissä mummini luona. Viime päivien herkuttelun jälkeen minulle maistui jälkiruoaksi suklaiden ja leivonnaisten sijaan lenkkeily. Käytiin tänään pitkällä kävelylenkillä meren rannalla auringon paistaessa. En edes muista, että milloin olen nähnyt auringon viimeeksi :)

 

Tulevat päivät menee vielä paikasta toiseen ravaamiseen, mutta blogille ja teille jää myös hyvin aikaa. Nyt kun ei ole sen kummempia kouluhommia tiedossa, niin lupasin itselleni, että nyt on aikaa myös herkkukirjalleni. Olen siirtänyt sen kirjoittamista koulujuttujen takia, sillä koulun päätökseen saaminen on kumminkin tällä hetkellä se ensisijainen tavoite. Kun koulu on saatu päätökseen, niin voi keskittyä töihin ja muihin juttuihin. Kirjoittelen herkkukirjastani  teille vähän enemmän heti ensi viikolla.

Hauskaa iltaa ja nauttikaa näistä lomapäivistä <3

You may also like

24 Comments

  1. Upeita kuvia ja mikä valo! Ihan uskomaton ero tänne harmaaseen “naapurikaupunkiin”…Mukavaa joulun jatkoa, toivotaan lisää aurinkoisia päiviä! :)

  2. I love the pictures, I wish where I live we wouldn’t have snow but instead we have -20. Have a lovely day!Veronikawww.livininwinterpeg.blogspot.com

  3. Hih, näyttää kyllä jo ihan keväältä vaikka talveakaan ei ole vielä ollut :)Eilenkin kävelin kaupungilla ja tuntui jo ihan maaliskuulta. Hassua!

  4. Hi!Well, usually we have a lot of snow and a year a go during Christmas holidays temperature was -24. So this year has been quite bizarre :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*